Anabeli Atijas samo jedan dolazak u Beograd iz Švedske u kojoj je živela sa majkom promenio je život. Imala je tek 17 godina i prolazila je kroz težak period ali to se preko noći promenilo.

"Grupa 'Đogani' je bila izuzetno poznata po svojim plesnim tačkama i ja sam videla reklamu na televiziji da su otvorili plesnu školu. Rekla sam sebi da moram da odem, prvi put posle svih tih sivih dana koji su bili prisutni u mom životu odjednom sam videla neku svetlu tačku. Nešto me je povuklo da se mrdnem i pokrenem. Sa sedamanest godina život nije bio završen za mene. Na žalost, bila sam na teškom početku, čak sam bila srećna što propadam, što jako loše izgledam, smršala sam, bila sam plavuša i imala sam ogroman izrastak. Ukazivalo je nake probleme ako te neko vidi takvu. Ta plesna škola je mene pokrenula da se doteram i odem na upis i odatle sve kreće", prisetila se Anabela svojevremeno u emisiji "Iz profila“, kada se prisetila kako je počela ljubav sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

"Da budem iskrena odmah se to desilo među nama, ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni i jedno i drugo",otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka u životu kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu.

Ishrana Anabele Atijas
ATA / Antonio Ahel 

"Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo", ispričala je Anabela koja je najteži životni trenutak 2004. godine kada je izgubila blizance.

"Tokom karijere bilo je dosta nepravednih naslova i objava o meni u medijima, ali ipak ništa ne može da se poredi s tugom koju sam proživela 2004. godine. Nakon ćerke Lune, ponovo sam ostala u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su, nažalost, preminule. Još mi je teško kad se setim tog perioda. Bio je to najstresniji dan u mom životu. Sve vreme sam samo želela da vičem i vrištim: 'Ćutite, samo učinite da ova bol nestane!' Nekontrolisana patnja obuzela je moje telo. Osećala sam se kao da sam zarobljena u košmaru i da moram da se probudim. Ali nisam mogla da pobegnem. Posle tog iskustva ubeđena sam da ništa ne može da slomi srce kao gubitak deteta. Mnogo volim mališane i želela sam da ih imam što više. Bio je to šok za moje emocije, telo, duh. Sreća u nesreći bila je ta što sam imala moju Lunu. Od nje nisam želela da se odvojim i ona mi je pomogla da prevaziđem tu traumu - seća se Anabela, koja je, iako je privatno prolazila kroz pakao, morala da nastupa", ispričala je za "Glossy" jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna