Tijana Stoisavljević, voditeljka koju svake nedelje gledamo u emisiji "Amidži šou" gde pomaže Ognjenu Amidžiću, od 2019. godine je u skladnom braku sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem, sa kojim se prethodno zabavljala sedam godina.

Ove godine njihova porodica postaće bogatija za još jednog člana, budući da je voditeljka u petom mesecu trudnoće, a par će na leto dobiti ćerku.

Lepe vesti usledile su nakon teškog perioda kroz koji su prošli 2021. godine, kada je Mihailu zbog zdravstvenih problema život visio o koncu.

"Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je usled loše operacije u Gruziji bio životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije", rekla je krajem te godine voditeljka za "Pink", a njen suprug se nadovezao:

"2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu, sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog."

Tijana je tada priznala i da je dugo trpela osude zbog toga što ona i Mihailo nemaju dete, uprkos dugogodišnjoj ljubavi.

"Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada smo napokon na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka", ispričala je tada voditeljka, a njena i fudbalerova najveća želja sada se ostvaruje.

Još fotografija Tijane Stoisavljević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tijana.stoisavljevic Tijana Stoisavljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna