Nekadašnja manekenka Sanja Papić ne voli da priča o privatnom životu, a posebno posle velike tragedije i smrti supruga Miše Ognjanovića. Često na Instagramu objavljuje emotivne snimke i fotografije sa pokojnim suprugom, ali se nije pojavljivala na događajima, niti je gostovala u emisijama.

Poslednjih godina Sanja maltene živi na Maldivima, gde i radi, a sada je u Beograd stigla lepim povodom. Kako joj je Ceca Ražnatović dobra prijateljica došla je na slavlje povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana. Ona je tom prilikom istakla da je pevačica divna baka.

"Divno, Ceca je divna baka, sve radi sama, nisu joj potrebne ni dadilje, ni ništa", rekla je za "Kurir" Sanja, a onda i otkrila zašto se ne pojavljuje u javnosti.

"Radno sam. Ćerkica raste. Tako da radim dosta, dosta vremena provodim na Maldivima i zato me nema ispred kamera. Zauzeta sam oko posla baš", rekla je misica, a na pitanje o bivšem suprugu nije želela da odgovori.

"Mislim da stvarno nije mesto ni vreme za ovu temu, ovde smo lepim povodom. Hvala vam prijatno", rekla je Sanja.

Šta je još Sanja Papić rekla pogledajte u intervjuu koji je pred vama.

Sanja Papić prekinula intervju na pitanje o pokojnom suprugu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna