Pevačica Tanja Savić Uskrs provodi u rodnom Radincu sa sinovima Maksimom i Đorđem i ostatkom porodice. Jedan od omiljenih običaja na ovaj praznik joj je da u dvorištu sakrije jaja, koja njena deca zatim traže.

"Vaskrs uvek provodim kod kuće s porodicom, obožavamo da farbamo jaja i onda ih sakrijem svuda po dvorištu, pa ih moji dečaci i deca iz komšiluka traže. To smo radili dok smo bili u Australiji, pa smo nastavili i u Srbiji. Sinovi se ne ljute kada izgube u kucanju jaja, znaju da je to samo igra. Ofarbamo 50 jaja, pa imamo mnogo za kuckanje. Ipak, ja se najviše radujem kad pobedim", ispričala je pevačica za "Informer".

Tanja Savić o Uskrsu i sinovima
Youtube/Printscreen/HappyTV 

Tanja je prošla kroz težak period kada je njen bivši suprug Dušan Jovančević u aprilu 2020. godine bez njenog znanja odveo sinove u Australiju, a pevačica je naslednike vratila u Srbiju nakon više od godinu dana, u junu 2021. godine. 

"Ovo je drugi Vaskrs otkad sam sinove dobila nazad i podjednako je lep kao i prošli. Vreme koje provodimo zajedno je neprocenjivo, mnogo smo srećni!", iskrena je Tanja, koja je otkrila i po kojim uspomenama iz detinjstva pamti današnji praznik. 

"Vaskrs pamtim po tome što sam već u sedam ujutru izlazila napolje sa sestrom i sa drugaricama igrala lastiš. Oblačili smo nove stvari, koje nam je majka obavezno za praznik kupovala. Posle smo išli po komšiluku i kuckali se. To su bili dani puni osmeha, radosti i igre", seća se pevačica. 

Iako se suočila sa krahom braka, Tanja nije izgubila veru u ljubav. 

Tanja Savić o Uskrsu i sinovima
Damir Dervišagić 

"Nisam izgubila veru u ljubav. Ipak, teško je danas naći pravog muškarca. Trebalo bi mi baš mnogo da bih pustila nekog u život, pogotovu zbog dece. Onaj ko bude ušao u moj život, morao bi da bude poseban", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna