Za Tanju Savić u aprilu 2020. godine počeo je pravi pakao - njen tadašnji suprug Dušan Jovančević je, bez pevačicinog znanja, odveo njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju, a Tanjina borba da ponovo bude sa svojom decom trajala je više od godinu dana.

Ona je u junu 2021. godine konačno u Srbiju dovela sinove, koji su od tada sa njom, a mnoge kolege pružale su joj podršku u ovim teškim trenucima. Među njima se posebno izdvojila Nataša Bekvalac, koja je, kako je Tanja sada otkrila, pevačici mnogo pomogla u postupku vraćanja sinova.

Nataša Bekvalac pomogla Tanji Savić da vrati decu u Srbiju
ATA Images/Antonio Ahel 

"Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu, jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt", otkrila je Tanja, prenosi "Scandal".

Savićeva svojoj koleginici ovaj gest nikada neće zaboraviti, a Nataša se svojevremeno, kada je Tanja bila u jeku borbe za decu, oglasila i istakla da su njih dve u kontaktu i da joj pruža bezrezervnu podršku.

"Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet", poručila je tada Bekvalčeva.

Podsetimo, kada se udala za Dušana i rodila naslednike, Tanja se povukla sa scene kako bi se posvetila porodici, sa kojom je godinama živela u Australiji. U Srbiju su se vratili 2020. godine, pred početak pandemije korona virusa, a onda su usledili gorepomenuti problemi.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private, Youtube/Printscreen/HappyTV Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna