Jučerašnji Veliki petak je bio dan priprema za Uskrs, pa su i kućama naših poznatih žena "radile" činijice sa farbama, lukovinom i sličicama.

Mališani su bili glavni pomoćnici. Tako se Cakana pohvalila kako joj u farbanju jaja pomaže unuka, a danas je Neda Ukraden objavila sliku rukotvorina svojih naslednika.

Poznata pevačica je presrećna što živi sa unučićima. Bliznakinje Neda i Aleksandra i unuk Dušan bili su vredni ove godine pa su napunili i dekorisali nekoliko korpica šarenim jajima.

farbana jaja uskrs neda ukraden-min.jpg
Instagram / neda.ukraden 

U domu Ane Sević je sve, takođe, posvećeno deci, a ponosna mama je odabrala prirodne načine za dekoraciju jaja. Lepe ljubičaste nijanse su dobijene čajem od hibiskusa, a pevačica je korpu dopunila i slatkišima.

Na storiju je pokazala i kako su se Lorena i Sena   lepo zabavile dekupažom - za Vaskrs će na stolu biti i jaja ukrašenih sličicama.

farbana jaja uskrs ana sevic-min.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Ni Lepa Brena nije propustila priliku da se pohvali korpicom sa šarenim jajima, ali najviše komentara je palo na račun objave Verice Rakočević.

Kreatorka se pohvalila sledećom porukom: "Moj savršeni muž savršeno obojio uskršnja jaja." Kako izgledaju jaja kod njih, a kako dekoracija kod Dragane Mirković i Cakane, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / verica.rakocevic, Instagram / lepabrenaa Verica Rakočević, Lepa Brena i Dragana Mirković spremne za Vaskrs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna