Pevačica Dragana Radosavljević Cakanaprošle godine Uskrs nije provela u Beogradu - da nastupi u Trebinju pristala je, jer joj ćerka, ni unuci nisu došli za praznik.

"Nisam još počela da šaram jaja, ali razmišljam da ih išaram kad se vratim sa puta, jer prvi put neću biti za Uskrs u Beogradu, ali ono što olakšava moju tugu što neću biti tu je to što mi ni deca neće biti u Beogradu.Ja ću biti u Trebinju, jer tamo pevam, ali s obzirom da bih bila sama s mužem mi bismo verovatno negde i otišli, a stvarno mi je tužno kad deca nisu tu", rekla je tada za "Grand Online" pevačica koja je srećna ovog Uskrsa jer je porodica na okupu.

"Za Uskrs smo uvek tu, uvek dolazim, kad god mogu. Zvona ovog Hrama se čuju u mom stanu. Volim da dođem u crkvu, prijatelji mi pevaju u crkvenom horu", rekla je Cakana.

"S obzirom da je Veliki petak, postimo. Nebojša i ja postimo sredom i petkom, nekada postim ceo Vaskršnji post, nekad ne. Nekad se pređem, pa popijem kafu s mlekom. Mene post ubije načisto, s obzirom da sam mršava, pa budem kao sveća", navela je u "Premijeri" pevačica kojoj unuka pomaže u farbanju jaja.

"Unuka mi u tome pomaže, ona je kreativna. Ja sam se dosta izveštila, pa radim i voskom. Tako da mi bude nekoliko dana pred Uskrs, prava igrarija, pa mi lepo prođe nekoliko dana. Unuka uzme kuglu od jelke, pa je isitni, pa oblepi i napravi da bude zanimljivo. Ja crvena jaja ofarbam za naše kuće i ono što je bitno, napravim dovoljnu količinu jaja...Ja imam klavir u kući, dve unuke i unuk sviraju. Dunja odlično peva, Mirka je talentovanija, ona ide u školu gitare. Dunja je završila solo pevanje, moja ćerka violinu", dodala je Cakana.

Još fotografija Dragice Radosavljević Cakane pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna