Jedan od najpoznatijih voditelja  Sajmon Kauel izjavio je da želi još jedno dete. Sinčić Erik kojeg je dobio sa verenicom Lorin Silverman ima već devet godina.

Sajmon će napuniti 64 godine u oktobru, a kaže da mu teško pada ideja da više neće doživeti najlepše prve godine u životu deteta, kakve je imao sa Erikom. "Očinstvo je nešto najlepše što mi se dogodilo", kaže on. "Naravno, uživaću i u sinovljevim tinedjžerskim godinama, ali zaista bih voleo još jedno dete."

Sajmonu najteže pada misao da će Erik ostane jedinac. "Ima on dosta drugara i mnogo toga radimo svi zajedno, kao jedna porodica", priča kreator slavnog kviza o X faktoru "Ja imam talenat". "Ali neviđeno je koliko on ima energije, moram dobro da zapnem kad s njim igram fudbal."

sajmon kauel 0767720334-min.jpg
Profimedia 

Sajmon je morao da mnogo radi na svojoj fizičkoj spremi, jer je preživeo i težak pad sa električnog bicikla."Najveću snagu mi je davala želja da se igram sa sinom", priznaje voditelj koji se, kako kažu, teško oprašta od mladosti.

lorin silverman 0753564142-min.jpg
Profimedia 

"Dobro, bilo je botoksa tu i tamo, i šta već sve tu postoji", izjavio je neodređeno, "ali nisam imao nikakav fejslifting. Najviše sam uložio u trening i sad se osećam bolje nego pre tri godine, kad sam u nesreći polomio kičmu, tvrdi Kauel.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna