Dragica Radosavljević Cakana (65) već više od dve decenije u srećnom je braku sa sadašnjim mužem Nebojšom Negićem, a pre toga je jednom već bila udata.

Svog prvog muža Borisa pevačica, koja je inače sa Kosova, je upoznala u Makarskoj, kada je imala samo 19 godina.

"S njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu... On je imao 21 godinu, bio je mlad", ispričala je jednom prilikom Cakana, koja je od svoje porodice krila da je u vezi sa Borisom. Dve godine nakon venčanja dobili su ćerku Mariju, koju od detinjstva zovu Maja.

Cakana o ćerki Mariji
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

"Sećam se da sam tu vezu krila, krila sam pisma koja sam slala mami, da sam upoznala dečka koji mi se sviđa i da ću se najverovatnije udati. To je tata pronašao i ispala je opšta frka, međutim, ja sam odmah dovela Borisa da ga upoznaju. Hrabro! Nisam se udala zato što sam ostala u drugom stanju, to je baš bilo sramno u to vreme... Maju sam rodila kada sam imala 21 godinu", otkrila je svojevremeno.

Cakanino i Borisovo venčanje nije bilo uobičajeno - ona je nosila crnu haljinu, a mladoženja je u žurbi obukao dve različite čarape, jednu crnu, a drugu plavu. Brak su sklopili u krugu najbližih, neko vreme su živeli sa Borisovim roditeljima, a kasnije ih je njegova koleginica pozvala da stanuju kod nje.

Razvod je usledio jer su se, kako je pevačica ispričala, suviše udaljili, ali ona za svog bivšeg nema nijednu ružnu reč.

"Nismo mi imali problema u smislu neverstava, već smo se jednostavno udaljili, jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i danas se poštujemo i tu smo jedno drugom za šta god da nam treba... I on je veoma dobar otac", rekla je ranije Cakana, a njena i Borisova ćerka Maja živi u inostranstvu i podarila im je troje unuka.

Cakana je, inače, ranije ispričala kako je prvi novac zaradila čisteći toalete.

Cakanin prvi muž i kako je zaradila prvi novac
LepaiSrecna 

"Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile", sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji "Iz profila" i dodala da je pare uložila u renoviranje kuće.

"Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka, kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena", rekla je Cakana u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Dragice Radosavljević Cakane pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna