Jelena Bačić Alimpić radovala se što će uskršnje praznike provesti sa porodicom, pogotovo najmlađim članom - unukom Milom, koju su joj u januaru ove godine podarili sin Marko i snaja Antonina.

Međutim, juče je doživela nezgodu kada je pala niz stepenice i povredila ruku, zbog čega će, kako je saopštila, u subotu, dan pred Uskrs, možda morati na operaciju.

"Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da 'nunam' svoju unuku za Vaskrs, a ne znam još da li ću se u subotu operisati…Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza!", napisala je Jelena na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj se vidi da joj je ruka u gipsu, a odmah su joj stigle brojne poruke sa željama za brz oporavak.

Ovo, inače, nije prvi put da se Jelena suočava sa zdravstvenim problemima - ona je 2016. godine imala velikih problema sa kičmom i tada je za dlaku izbegla operaciju.

"To se dogodilo prošlog leta kada sam istraživala građu za svoju novu knjigu. Bila sam na Siciliji. Ispao mi je disk između dva prišljena u kičmi. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim. Puzala sam do kupatila. To su bili strašni dani. Kada sam se vratila iz Italije morala sam na terapiju da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali, verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operaciju kičme. Ne želim od toga da pravim spektakl. Postoje mnogo gore stvari. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje", ispričala je godinu dana kasnije voditeljka i spisateljica za "Puls".

Jelena je već gotovo tri decenije u skladnom braku sa novosadskim sudijom Miroslavom Alimpićem, sa kojim ima ćerku Dunju i sina Marka, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jelena_bacic_alimpic Jelena Bačić Alimpić sa mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna