Sa prvim suprugom Nebojšom Kunićem, nekadašnjim članom popularnog benda "Sedmorica mladih", Suzana Mančić je bila u braku osam godina i sa njim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Ljubavnu sreću ponovo je pronašla u sedmoj deceniji, i to pored sadašnjeg supruga, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, za kog se udala pre pet godina, nakon višegodišnje veze.

"Drugi put sam se udala kad sam imala 61 godinu. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe", objasnila je ona nedavno za "Alo".

I Suzana i Simeon iz prethodnih brakova imaju po dve ćerke, a njihove porodice međusobno odlično funkcionišu.

"Stvarno je dobar, pouzdan, odan, vredan, odgovoran, obrazovan, zabavan, porodičan čovek, dobar otac, dobar muž... Divan je prema mojoj deci i familiji", rekla je jednom prilikom Suzana.

Voditeljka je za medije otvoreno priznala da je u životu imala mnogo ljubavi, kao i da je među njima bio jedan oženjeni muškarac.

"Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: 'Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.' Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa", iskrena je bila Suzana.

"Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen. Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi, da te neko zaintrigira", rekla je voditeljka svojevremeno.

Suzana je prošla kroz težak period kada je pre 18 godina u javnost dospeo njen intimni snimak, a to pamti kao najgore iskustvo u životu.

"Taj period mog života ja želim da zaboravim, ali ne mogu da zaboravim. To je nešto najstrašnije što mi se desilo. To je jedna mala smrt. Posle toga, sve je bilo hvatanje vazduha i povratak u normalu. Nisam izlazila na ulicu. Rodbina mi je donosila hleb, deca nisu išla u školu. Svi su mislili, evo, napraviće karijeru. To mi je zarilo nož u leđa. Većinu kamera koje sam imala u kući, bacila sam", rekla je Suzana gostujući na "ATV", u emisiji "Tet a Tet".

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna