Milica Milša je izuzetno srećna u braku sa Žarkom Jokanovićem, a njihova ljubav se prelila i na glumičinog sina Antonija. Milica nikad nije otkrila ko je bio njen partner u studentskim danima kad se porodila, a detetu je dala ime po svom ocu, Antoniju Isakoviću.

Danas je objavila dirljivu čestitku sinu koji puni 31 godinu. Na slici koju je pokazala na Instagramu upadljivo je koliko osmehom ovaj momak liči baš na majku.

"Srećan rođendan sinko!", napisala je Milša uz fotografiju sa sinom. "Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim to je bilo juče, vreme tako brzo leti zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ i zdrav i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica", dodala je šaleći se na svoj račun.

milica milsa i sin antonije-min.jpg
Instagram / milicamilsaisakovic 

Milica je često naglašavala da je Žarko dete prihvatio kao svoje i da je time zadobio još veće njeno poštovanje. Sada je i scenarista pokazao na kakvim osnovima se temelji njegov odnos s Antonijem.

"Srećan ti rođendan, lepi moj sine", napisao mu je Žarko na Instagramu. "Presrećan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac: "Što se mene tiče od tebe želim samo jednu stvar - da budeš srećan".

zarko jokanovic antonije isakovic-min.jpg
Instagram / zarjok 

Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan i što si najbolji sin na svetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli", završio je Žarko, a ponosna supruga i majka se priključila ovoj dirljivoj čestitki.