Suzana Mančić već 23 godine je u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, sa kojim uspešno održava brak na daljinu, budući da on živi u Grčkoj, dok je voditeljka na relaciji Srbija-Grčka.

"Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku.Veoma je zauzet, i nema vremena da sluša bilo šta, kada hoće da se opusti, voli da sluša klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo", rekla je kroz smeh Suzana za "Blic", a onda otkrila kako ju je suprug osvojio.

Suzana Mančić o intimnom snimku
Printscreen/ YouTube Zenska Tv 

"Kavaljer je, ima šarma, osvojio me je drugačiji pristup od onog koji imaju naši muškarci. I dalje zna da mi udeli komplimente, kao i ja njemu. Ti momenti kada smo zajedno, fini smo jedno prema drugom, to su prednosti razdvojenog života. On meni kaže da se uvek smejem, i da mu je divno pored mene. Verovatno ga je osmeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava pre 23 godine.Što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i napravila sam dobar izbor", iskrena je bila Suzana, čiji dan uvek počinje uz muziku i šetnju psa.

Suzana Mančić izgled brižljivo neguje
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Slušam radio na kome nema mnogo priče i moja plejlista je period osamdesetih godina, najviše volim da slušam muziku uz koju sam odrasla. Ustanem, pustim radio, ćerke kada se probude ga utišaju i tako ceo dan mi uz muziku. Noa me izvuče napolje i kada mi se ne šeta, sa njim idem na moje imanje u Moštanici gde on po ceo dan trči. Za svoje godine izgleda jako dobro, kao i ja, isti smo", našalila se voditeljka, koja će sledeće godine obeležiti 50 godina karijere.

"Sve ide kako želim, ono što ne ide, ne mogu da promenim, pa se ne sekiram. Sledeće godine će biti 50 godina moje karijere, planiram kako ću to da obeležim", zaključila je.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna