Marija Veljković iz braka sa bivšim suprugom Milanom Milovanovićem ima troje dece, Rosu, Nevu i Đurađa, a nakon razvoda ljubavnu sreću pronašla je u zagrljaju glumca Rastka Jankovića, sa kojim je od prošle godine u vezi.

Kako kaže, upravo su joj Rastko i naslednica Rosa najveći kritičari.

"Moji najiskreniji kritičari su moja ćerka Rosa i Rastko. Njima nije žao da mi kažu sve najiskrenije, koliko god da vas uvredili. Ali kad daju neki pozitivan komentar, onda znate da je to tako. Povredi me, ali znam da su iskreni", rekla je voditeljka za "Blic".

marija veljkovic rastko jankovic crveni tepih.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kako je otkrila, u njihovom domu svi poslovi su zajednički, a njen partner odlično se snalazi u kuvanju.

"Rastko je u kuhinji predivan. Ne delimo poslove na muške i ženske, zajedno sve radimo, deca nam pomažu. Grupno je lakše. Ljubomora ne treba da postoji na javnoj sceni. Ne treba da se poredimo, na primer, sa koleginicama, svaka ima nešto svoje, fizički, mentalno, temperamentom, a tek muškarci i žene. A u partnerskim odnosima,što biste bili sa nekim ko vam nije podrška i vetar u leđa. To je suština", istakla je Marija.

Ona je nedavno otkrila i da je njen sin već zakoračio u javni svet i da se uspešno bavi glumom, te da je zbog toga veoma ponosna.

"Moja deca nažalost jesu svesna da im je mama javna ličnost. Moj sin, koji je najstariji, je i krenuo mojim stopama, već šest meseci radi na jednom projektu, ima ulogu u seriji. Pustila sam ga da bi sam zaključio da li mu se taj poziv sviđa ili ne, da ne misli da mu nešto branim. Na moju nesreću, dopalo mu se. On shvata čime se ja bavim, srednja ćerka shvata, ova najmlađa tu i tamo, mala je još uvek", rekla je Marija tada za "Republiku".

Još fotografija Marije Veljković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka Slagalice - novi izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna