Marina Tadić otvoreno je govorila o svojoj borbi sa anksioznošću i simptomima koji su je mučili.

"Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni 'pojedu'. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki 'upijač'. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima", rekla je Marina, koja je zatim ispričala i kako je prevazišla to stanje.

"Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome", rekla je gostujući na K1 televiziji,a sada i priznala da često ume da zaplače.

"Svako u životu ima taj period kada plače. Prosto svakom naiđu takvi dani, jednostavno ne moraš ni da imaš veliki razlog da zaplačeš, možeš jednostavno da zaplačeš zato što ti je muka od života. Stalno negde jurimo, trčimo i žurimo. Prođe nam vreme, a ni ne znamo gde je prošlo. Mislim da se jednostavno vreme ubrzalo, čak i kada usporimo tempo. Stalno iznosimo neke tvrdnje, a onda u novinama izlaze razni naslovi o mojim teorijama", rekla je pevačica za "Grand" i istakla da je potpuno posvećena ćerki.

"Odlažem odlazak u vrtić samo zato da bi ona još malo ojačala i porasla, pa ću je poslati u vrtić. Veoma sam joj posvećena, moj posao nije od jedan do tri, pa mogu prilično da joj se posvetim, mislim da imam pravo na to da se bavim svojim detetom. Želim da je naučim svim stvarima koje mislim da su važne i da provedem sve te neke trenutke sa njom, da uživam", objasnila je pevačica i priznala da je staromodna majka.

"Dojenje je veoma teško, ali prosto ja sam takva žena koja na prvo mesto stavlja svoje dete. To je moja odluka. Moja majka je dojila mene i moju sestru i znam koliko je to bitno kako bi se majka i dete povezali. Prosto sam staromodna majka, sve mi je bilo bitno, te da joj se ne iziritira koža, te da joj kukići budu u redu. Prosto milslila sam da je to normalno i da to tako treba", zaključila je Tadićeva.

Još fotografija Marine Tadić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/marinatadic_official Marina Tadić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna