Ivana Pavković se potpuno povukla sa javne scene nakon što je u septembru 2022. godine rodila blizance, a ne krije koliko joj posao nedostaje.

"Godinu i po dana, možda se nekome čini da je brzo prošlo, ali meni baš i nije. Baš sam se uželela i snimanja, nisam prihvatala sve emisije, prosto nisam bila spremna.", rekla je pevačica i otkrila da se Vojinu i Vuku najviše obradovao stariji brat Vujadin.

"Znala sam kakvo je dete i znala sam da će sve to prihvatiti dobro. Svi su nas plašili da će biti problema, ali on toliko njih voli i mazi ih da se nekada i unervoze", rekla je Ivana.

Ivana Pavković i Petar Mitić uzimaju dečiji dodatak
ATA / Antonio Ahel 

će sve to prihvatiti dobro. Svi su nas plašili da će biti problema, ali on toliko njih voli i mazi ih da se nekada i unervoze", rekla je pevačica koja je nedavno otkrila na kkoga sinove liče.

"Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene", rekla je Ivana, koja je nedavno otkrila da je osetila strah kada je saznala da nosi blizance.

"I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: 'Imaćete blizance' su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila", priznala je pevačica i dodala.

"Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna