Mnoge žene se uvrede ako njihov partner ne primeti da su promenile boju kose ili frizuru. Jedna od naših najvećih glumica Ljiljana Blagojević smatra da je problem ukoliko muškarac na ženi ne primeti duhovne promene.

"Mora da vidi da ima pored sebe osobu koja nije srećna i zadovoljna, da vidi da sa vama nešto nije uredu, da vam nešto ne prija. Treba da vidi da ste drugačije nego inače", rekla je Ljiljana i otkrila da je prirodno da žene hoće da bude doterana.

"Ja se obično doterujem kada sam u nekom problemu ili sam loše. Tada sama sebi dižem moral i samopouzdanje. U prirodi čoveka je da ljudima koje ne poznajemo, pokažemo ono najlpeše, što bi prikazivali neke svoje nedostatke ili mane. Što bi im govorio o svojim nedostacima, jer ima ko će. Barem ćete sami sebi da govorite ono što je lepo. Prirodno je da popravite svoje nedostatke. Mnogo je lakše ako se žena ofarba, ne možeš da kažeš samo prirodno, ali sam protiv nasilja nad svojim licem, telom, dušom, sem kada baš to mora. Ima takvih slučajeva, kada život nije baš blagonaklon svima. Ne smemo biti isključivi. Ja to sebi ne bi radila, jer moj posao je takav da moje lice mora da bude živo. Kod mene ne pomaže ni mali botoks, jer meni i te male bore čine i rade u korist moje profesije", ispričala je na "K1" televiziji Ljiljana i istakla da svako ima pravo na izbor.

 "Ja imam pravo da izađem bez šminke i obučena u trenerku. Imam pravo da normalno živim i treba čovek da radi ono što njemu prija. Ako ti se nosi večernja haljina, nosi je i stani iza toga, samo nemoj mene terorisati, da ja radim sve to, ako mi ne prija", ispričala je glumica koja je u novembru proslavila 67. rođendan, a svoje godine nosi sa ponosom.

Ljiljana Blagojević
ATA / Antonio Ahel 

"Naravno da je lepo biti mlad, ali mladost nije samo lice bez bora. Mladost je energija koju nosite, radoznalost koju posedujete, plemenitost koju širite. Starost zna da bude sebična i osušene humanosti. E, protiv toga se borim. Da se ne učahurim u strahovima i sebičluku. A o godinama ne razmišljam. Kad me pitaju koliko imate godina, ja kažem: 'Mlada sam, 66 godina'", rekla je proslavljena glumica u intervjuu za "Dnevni Avaz".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna