Estetska korekcija je čini se na vrhuncu popularnosti, ali su se trendovi promenili. Više nisu poželjni drastični zahvati i mnogi ne žele da se vidi da se nešto radilo na licu. Zbog toga su među lekarima i pacijentima počele da se vrednuju metode kada korekcija nije očigledna na prvi pogled. Pevač Ljuba Perućica smatra da je njegova supruga Katarina Kolozeus pravi primer za umerenu silikonsku korekciju.

"Ni ona nije prirodna. Ona je baš jedan pravi primer kako to treba normalno da izgleda da niko ne bi ni znao da je nešto radila",  iskren je Ljuba koji smatra da je najbitnije da se ne pređe granica.

"Sve što izgleda pristojno, a nekome će možda da podigne samopouzdanje ili izleči neki kompleks za mene je sasvim u redu. Pristojno je sve ono što nije preterano. Dakle nešto što bi možda majka priroda dala da je dala, da kažem u nekoj normalnoj veličini. Ali sve što je preterano i što upada u oči meni se ne sviđa. Nepristojno mi izgleda i nije lepo za oko", rekao je za "Grand" pevač koji ne krije koliko je srećan u braku. Spremnost da Katarini bude podrška pevač je pokazao i kad se povela reč o njenom prezimenu. Na pitanje da li će ga promeniti zbog udaje, ona je imala jasan odgovor.

"Nema nijedna druga Katarina Kolozeus, ja sam jedina i mnogo volim svoje prezime. Smatram da su ti naši običaji da žena mora da uzme prezime od svoga muža jedna velika glupost. Mislim da je Ljuba bio svestan da ja to nikada neću uraditi jer meni brak kao brak nije bio toliko bitan", ispričala je Katarina.

"On je odreagovao super. Nije se bunio, ali neki drugi ljudi su imali komentare na to i nije im bilo svejedno što ne želim da se odreknem prezimena Kolozeus, ali naravno ja sam se izborila i mislim da je to prava stvar jer 30 godina sam bila Katarina Kolozeus i sada, preko noći, ja to da izbrišem, i da postanem Katarina Perućica - to mi nekako nema smisla", rekla je ona.

Slike mladog para pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / ljubaperucica, Instagram / katarina_kolozeus Skladan bračni par!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna