Takmičenje ''Pesma Evrovizije'' na kome je Ekstra Nena bila poslednja predstavnica Jugoslavije održano je 1992. godine u Malmeu, dok je numera ''Ljubim te pesmama'' koju je izvodila bila na 12. mestu. Osim glasom Ekstra Nena je plenila izgledom i lepotom koju je uspela da sačuva iako je napunila 63. godine.

"Za žensku osobu je najvažnije da se ne ugoji. Svako može da radi šta hoće, ali ako hoćete na televiziju onda morate da budete vitki da bi tamo izgledali normalno. Sve se primećuje na licu, ako neko ima malo mentalnog znanja, a i para on može da radi na sebi. Šetnja, umerena ishrana, čak i onda kada grešimo i ja grešim i najedem se sendviča kasno, onda sutra to izbacim iz sebe. Nije u redu da neko već sa 18 godina krene u operacije, onda se ja pitam kakav ti je dete mentalni sklop ako sa tim godinama radiš sebi to, šta ćeš da radiš sa 50", rekla je u emisiji "Nikad nije kasno" pevačica čiji životni put nije bio lak.

Ekstra Nena
ATA Images/ M.M 

Pevačica je sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i potpuno preuzela brigu o sebi i sestri. Tokom dana je bila student ekonomije, a uveče je pevala u hotelu "Taš", kako bi imale novac da prežive.

Njen trud i rad su se isplatili, pa je postala jedna od najpopularnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji, a hitovi su se samo nizali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna