Ekstra Nena (62) rano je ostala bez roditelja, sa samo 16 godina, te je od tog trenutka bila primorana da se sama snalazi kroz život, a uz to je brinula i o svojoj sestri. Kako bi zaradila novac da prežive, tokom studentskih dana pevala je u hotelu "Taš".

Njen trud i rad su se isplatili, pa je postala jedna od najpopularnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji, a hitovi su se samo nizali.

Kada je reč o ljubavnom životu, pevačica je jednom stala na "ludi kamen" i to nakon samo osam dana veze. Izabranik njenog srca bio je  Miroljub Jevtić, koji je tada bio na funkciji zamenika direktora "Železnica Srbije".

Ekstra Nena
ATA / Antonio Ahel 

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: ‘Vi ste kao latino serija.‘ To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu. Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti", rekla je svojevremeno pevačica, koja već godinama radi kao asistent na jednom privatnom fakultetu.

Iako je Ekstra Nena verovala da je u Miroljubu pronašla muškarca za ceo život, njihov brak je doživeo krah manje od godinu dana nakon venčanja.

"Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti", rekla je ona nakon razvoda.

"I dalje tvrdim da je brak nešto divno i da je najveća sreća, ako to ne ide, prekinuti ga, ostati prijatelj i krenuti dalje. Muškarci su sastavni deo naših života, stvar je samo u kombinaciji ljubavi i kompatibilnosti sa stvarnim životom udvoje", objasnila je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna