Nevena Božović već pet godina je u srećnoj ljubavi sa crnogorskim pilotom i ugostiteljem Nikolom Ivanovićem, a vezu su 2019. godine ozvaničli brakom. Najveća kruna njihove ljubavi je ćerka Anika, koju su dobili prošle godine.

Nevene retko govori o privatnom životu, ali se sada ipak osvrnula na podršku koju ima od muža u svim životnim sferama, i kada je reč o muzičkim projektima

"On je uvek tu da se konsultujemo i da mi negde ukaže na neke stvari, iako nije direktno u svetu muzike. Njegovi saveti mi znače, isto razmišljamo, od njega uvek dobijem potvrdu za ono što mislim. Jako se dobro razumemo i kada su te poslovne stvari u pitanju", objasnila je Božovićeva za Grand i otkrila da se u ulozi majke odlično snašla.

"Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini. Nekako se psihički spremaš na to i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekakako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari mnogo više nego ranije", objasnila je pevačica i otkrila da li njena ćerkica pokazuje interesovanje za muziku.

"Iskreno da, to je jedini kontakt sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga", rekla je Nevena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna