Pevačica Tijana Dapčević već više od dve decenije je u srećnom braku sa suprugom Milanom, sa kojim ima sina Vuka, a u njihovom slučaju spoj privatnog i poslovnog pokazao se kao izuzetno uspešan.

Iako mnoge javne ličnosti strogo razdvajaju ljubav i posao, Tijana smatra da u tome nema ničeg lošeg, ukoliko par nauči dobro da funkcioniše na oba polja.

"Suprug Milan je moj muzički producent. Već 23 godine funkcionišemo i poslovno i privatno! Kod nas je to odličan spoj. Besprekoran! Super nam je ovako i ništa ne bismo menjali. Zato ne vidim problem u tome da se meša privatno i poslovno, ali svi smo drugačiji. Možda neko ne bi tako lepo funkcionisao kao Milan i ja", kaže pevačica za "Informer".

Tijana Dapčević o saradnji sa mužem Milanom
ATA Images/Antonio Ahel 

Tijana je kroz svoju profesiju stekla i mnogo prijatelja, pa nije zagovornik teorije da na estradi ne postoje prava prijateljstva.

"Ako si normalan i civilizovan čovek, onda prava prijateljstva postoje u svakoj profesiji, ne samo među pevačicama ili pevačima. Meni su Zorana Pavić, Ivana Peters, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, veoma dobre prijateljice. Već godinama se družimo, a često i radimo zajedno. Umemo da spojimo lepo i korisno", rekla je ona.

Tijana i Milan Dapčević su, inače, samo 15 dana nakon upoznavanja počeli da žive zajedno, a na potomstvo su čekali sedam godina. Kada je počela da razmišlja o vantelesnoj oplodnji, Tijana je zatrudnela prirodnim putem.

"Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Dugo nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: "Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2008. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela", otkrila je jednom prilikom pevačica.

Fotografije Tijane i Milana Dapčevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijana.dapcevic Tijana Dapčević sa suprugom Milanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna