Seriju "Igra sudbine" prošle godine napustila je glavna glumica Milica Milša, kao i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, koji su započeli nov projekat, seriju "Zakopane tajne", čije je emitovanje nedavno počelo.

Osim Milice i Žarka, iz "Igre sudbine" otišlo je još 30 glumaca među kojima su Danica Ristovski, Mira Banjac, Jelena Jovičić, Stojan Đorđević i drugi, a mnogi od njih svoje mesto su sada našli u "Zakopanim tajnama".

Iva Štrljić, koja u "Igri sudbine" igra Dijanu Erski, sada je prvi put prokomentarisala potez svojih kolega.

"Svako ima svoj put i svako ga krči na svoj način. Danas je važno napomenuti da se dosta radi kod nas i za sve kolege ima mesta. To je ono što je zapravo najznačanije", rekla je ovim povodom Iva za "Blic".

Iva Štrljić proslavila 45. rođendan
Youtube/Printscreen/ KONTRA SHOW 

Ekipa "Igre sudbine" sinoć se okupila na proslavi povodom 700. epizode ove serije, a kako kažu, nije nemoguće da "doguraju" do četvorocifrenog broja epizoda.

"Mi jesmo na snimanju čitavog dana, ali to je moja radost. Volim da radim i to me čini srećnom. Kada kažemo 700. epizoda, to je značajan broj. To je potvrda da nas publika voli i ne može bez nas. Znači da nam se raduju kada nas vide na malim ekranima. Kada govorimo o našem poslu, ništa nije važnije od signala publike, jer oni žele da mi budemo tu", zaključila je Iva.

Još fotografija Ive Štrljić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivastrljicofficial Iva Štrljić ima izvajano telo u petoj deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna