Tijana Dapčević sa suprugom Milanom Dapčevićem u braku je već više od dve decenije, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

Kada je jednom prilikom zbog posla došla u Beograd, Tijana je iskoristila priliku da poseti i Sombor, kako bi se videla sa bratom koji inače živi u Melburnu. Tada je upoznala čoveka svog života.

"Upoznala sam ga u Somboru na košarkaškoj utakmici. Jedva sam čekala kraj, bilo mi je dosadno, sve dok nisam ugledala Milana. Odmah mi je zapao za oko! Nakon deset dana uspela sam da ga upoznam, a posle 15 dana smo se smuvali i odmah počeli da živimo zajedno u Somboru. Milan je uvideo da mi je naporno da zbog posla svaki dan putujem za Beograd, pa smo se dogovorili da se preselimo. Evo, već 22 godine živimo zajedno u glavnom gradu Srbije", rekla je nedavno pevačica.

Devojačko veče nije imala, jer je tog dana radila kao voditeljka.

"Nisam imala devojačko veče jer sam tog dana kao voditelj bila na snimanju do kasno, pošto sam se ja udala pre 22 godine u Somboru. To veče, posle snimanja sam se zaputila sa mojim ortacima - frizerom, stilistom i šminkerom na put za Sombor. Tako da sam svoje devojačko veće provela u autobusu", prisetila se pre nekoliko meseci Tijana za "Blic".

Pevačica i njen suprug dugo su se borili za potomstvo, a kada je počela da razmišlja o vantelesnoj oplodnji, Tijana je zatrudnela prirodnim putem.

"Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu. Dugo nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: "Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2008. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela", otkrila je nedavno Tijana za "Hit Informer".

U jednom trenutku, u javnosti se spekulisalo da joj je Milan bio neveran, a Tijana je odlučila da stavi tačku na glasine.

"Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima", rekla je pevačica.

Poslednjih godina, Milan Dapčević se bavi poljoprivredom i retko se sa suprugom pojavljuje na javnim događajima. Ipak, on joj je najveća podrška i oslonac u svakom segmentu života.

"Otkad mi je on pružio ruku, nisam sama ni u čemu, kroz sve prolazimo zajedno", rekla je ranije pevačica.

Još fotografija Tijane i Milana Dapčevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijana.dapcevic Tijana Dapčević sa suprugom Milanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna