Vuk Dapčević, sin Tijane Dapčević, napunio je 14 godina i veoma je svestran mladi momak. Zanima ga sport, ali i muzika, što njegovu majku čini posebno srećnom. Promene u njegovom životu Tijana je dočekala spremna, a svom nasledniku, zajedno sa suprugom Milanom, pruža veliku podršku.

"On je pravi momak, nedavno je napunio 14 godina i završava osnovnu školu. Promenio se u smislu da je postao samostalniji, ima svoje stavove i principe koje ne voli da krši, mada ga je to odlikovalo i dok je bio dosta manji. Promenilo se to da više ne ide na basket, sada se prebacio na teretanu", počela je priču pevačica za "Story".

Vuk je završio nižu muzičku školu, a odlučio je da upiše i srednju i da nastavi da se obrazuje na ovom polju. U njegovom životu odnedavno postoji i nova ljubav, a to je muzički žanr koji je sve popularniji među mlađim generacijama.

"Sve što ga trenutno zanima je muzika i pravljenje iste, čak se pronašao u nekom potpuno novom žanru, a to je “phonk” muzika, neka elektronika je u pitanju. Uglavnom se time bavi njegova generacija i Vuk je stekao dosta fanova. Završio je nižu muzičku školu, mada dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promeniti kad bude upisao srednju muzičku", ponosna je Tijana na sina.

Vuk je kruna Tijanine i Milanove ljubavi, a par je potomstvo dugo priželjkivao. Kada je počela da razmišlja o vantelesnoj oplodnji, pevačica je zatrudnela prirodnim putem, a nikada se, kako je nedavno rekla, nije pokajala što ima samo jedno dete.

"Moj Vuk je isti kao ja, dosta smo slični, ali moram da priznam da je građen kao otac. Nisam se nikada pokajala što imamo samo jedno dete. Dugo nisam mogla da ostanem trudna, Milan i ja smo dosta putovali i uživali. Onog momenta kada sam se opustila i nisam razmišljala o bebi, ostala sam trudna. To je bio najlepši momenat u mom životu", rekla je ona prošle godine za "Informer".

Fotografije Tijane Dapčević sa suprugom Milanom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijana.dapcevic Tijana Dapčević sa suprugom Milanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna