Aleksandar Futa Radulović doživeo je ogromne tragedije. Njegov stariji sin Miloš preminuo je 2008. godine, supruga Marina Tucaković u septembru 2021, a bez mlađeg sina Milana ostao je na izmaku 2022. godine.

Uprkos ovim stravičnim gubicima kompozitor je smogao snage da nastavi dalje. On će biti deo filma "Nedelja" koji je inspirisan životom legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog

Naime, biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom poznatog Dorćolca počeo je da se snima pre dve nedelje, a jedna od ključnih uloga upravo je pripala Futi.

Aleksandar Futa Radulović vraća se na velika vrata
YouTube/screenshot 

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za "Kurir" i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

"Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago", rekao je Futa, a na pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

"Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo... Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje", rekao je kompozitor sada za "Kurir" i dodao:

"Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje... Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da ništa novo nemam da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo... Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili."

Lik popularnog pevača narodne muzike dobio je priliku da tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe "Beat street".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna