Mlada pevačica Džejla Ramović proslavila se učešćem i pobedom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a posvetila se i obrazovanju. Pre dve godine je upisala studije ekonomije u Barseloni. Period pandemije joj je kao i svima promenio život, a tada se i zabrinula za svoju karijeru.

"Dolazi period da ja godinu i po dana ne radim ništa, tada već imam 19 godina i meni je čudno što ja ne zarađujem. Morala sam nešto da uradim i onda sam razmišljala šta je opcija da ja radim ako me u životu snađe nešto kao što je bila Korona", rekla je pevačica i istakla da je uložila u obrazovanje da bi u životu imala više različitih mogućnosti ako se ponovo desi situacija poput pandemije.

"Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovek ima neke razne veštine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam želela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram", zaključila je Džejla koja je u jednoj podkast emisiji, nedavno priznala da je prolila mnogo suza. 

"Iks problema sam imala, i padova i uspona, i tolikih uspona da ne mogu sa njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost", objasnila je ona. 

Još fotografija Džejle Ramović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / dzejlaramovic Savršen modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna