Hrvatski pevač Jasmin Stavros na bolničkom je lečenju otkako je ustanovljeno da boluje od raka kostiju, a iako su se bolovi nakon prvog ciklusa terapije smanjili, i dalje ih, kako kaže, veoma teško podnosi.

"Poslednjih dana, nakon što sam u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici završio s prvim ciklusom zračenja, čini mi se kao da su bolovi ipak nešto manji. Boli me i dalje, leđa me rasturaju, ali čini mi se da je intenzitet boli ipak nekako slabiji. Da li je to zbog zračenja, zbog toga što pijem jake tablete protiv bolova ili zato što sam na bol već oguglao, što je ona postala sastavni deo mene, ja to ne znam reći. Doktori su mi prošle nedelje saopštili kako sumnjaju da uz rak kostiju imam i rak želuca, ali kompletni nalazi još uvek nisu gotovi", rekao je Jasmin za "Jutarnji list".

"Doktori i sestre se baš trude oko mene, ja im se svima zahvaljujem. Ali, teško mi je sve ovo", iskren je pevač, kog redovno posećuju supruga i sinovi.

"Njima je možda i teže nego meni. Pokušavaju da ostanu jaki, ali vidim im sve u očima", ispričao je Stavros, kome supruga u bolnicu donosi domaće supe i čajeve, ali on nema apetit.

"Slabo jedem. Nije mi do jela, nije mi ni do čega uz ovoliki bol. Ja se samo nadam da će kad-tad svanuti dan u kojem ću prespavati bez jauka, u kojem ću se probuditi bez bola", rekao je on.

"Mene je poslednjih godinu dana znala da boli kičma. Ti bolovi u poređenju s ovima sada bili su kamilica, nisam se na njih osvrtao. Je li taj bol bio znak da je nešto krenulo po zlu, ja ne znam da ocenim. Ne znam ni da li bi ispalo bolje da sam na najmanji predznak odjurio u bolnicu. Teško je sada misliti o tome šta bi bilo, odnosno šta je moglo biti da je bilo", zaključio je Jasmin za pomenuti list.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna