Glumci Irfan Mensur i njegova bivša supruga Srna Lango su, u vremenu dok su bili u srećnom braku, odlučili da okušaju sreću u jednom rijaliti formatu, ali su priznali da su se zbog toga brzo pokajali.

Njihovo učešće je tada iznenadilo javnost, a glumac je jednom prilikom ispričao da su već nakon jednog dana poželeli da napuste šou, ali da su penali koje je trebalo da plate bili preveliki.

"To je najveća prevara u kojoj sam učestvovao. Ja tu ni po čemu nisam pripadao. Zato smo Srna i ja izašli iz toga posle 21 dan. Kada smo ušli, posle 24 sata smo već počeli da pregovaramo sa produkcijom o izlasku, ali su finansijski penali toliki da to nismo mogli da podnesemo. Zarada je bila takva da se prosto onesvestiš kolika je, a penali da izađeš dvostruko ili trostruko veći. Srna i ja to nismo imali", ispričao je Irfan Mensur svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

irfan-mensur (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kako je otkrio, pregovori sa produkcijom su trajali tri nedelje, posle čega su uspeli da izađu na slobodu.

"Već posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru. Podnaslov tog rijalitija u koji smo ušli Srna i ja je glasio 'Drugo lice Srbije'. Mi smo dobili tzv. 'book' kako će to da izgleda. To je trebalo da bude nešto što će pokazati da ljudi mogu zajedno da komuniciraju. Političarka sa svojim mužem koji je recimo inženjer, doktor sa svojom suprugom koja je recimo ekonomista, Irfan Mensur koji je recimo glumac i njegova supruga koja je glumica… Da komuniciramo, pričamo o svojim zanimanjima, hobijima, da se družimo. Opozit svim rijalitijima koji su se do tada pojavili", rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

On je objasnio da je njemu i Srni život pred kamerama veoma teško pao i da ih je tamo dočekalo, kako je naveo, sve suprotno od onoga što su očekivali.

"Zbog toga smo bili veoma očajni i zato smo i izašli posle 20 dana. Te noći kada smo izašli taj rijaliti se pretvorio u jednu skaradnu igrariju koja traje i dan danas", tvrdio je glumac.

Irfan Mensur iza sebe ima dva braka - pre Srne bio je oženjen nekadašnjom manekenkom Ljiljanom Perović, sa kojom ima sina Filipa, dok je sa Srnom dobio naslednika Pavla, koji je krenuo roditeljskim stopama i uspešan je mladi glumac.

pavle mensur irfan mensur
Kurir / Damir Dervišagić 

Još fotografija Srne Lango pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / RTS Šou program Uvek doterana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna