Slavica Ćukteraš se suočila sa zdravstvenim problemom zbog kog joj je zabranjeno da peva. Pevačica, naime, ima problem sa zadebljanjem na glasnim žicama, te je primorana da se odmara i da prima adekvatnu terapiju. 

"Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da vam se kaže: 'Ne smeš da pevaš!' A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih, uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava, i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka", rekla je Slavica nakon čega se povukla sa scene, a sada je otkrila i na koliko dugo.

"Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti sa mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina", rekla je u "Premijeri" pevačica koja je svojevremeno govorila o borbi koju je vodila sa anksioznošću

Slavica Ćukteraš se oporavlja nakon operacije
Youtube/Printscreen/Kurir 

"Sada mi taj problem izgleda nikakav, izuzetno mali, uopšte nije strašan. To je promenjivo stanje, kako je došlo, tako je i otišlo. Zavisi da li će se čovek obratiti pravom doktoru, da li će uzimati terapiju koju mu je doktor prepisao. Jako puno ljudi ima to stanje, koje guše u sebi. Znam osobe koje godinama sede kod kuće bez posla, plaše se trudnoće, svega… To stanje je promenjivo i nema potrebe da vas koči. Rešenje postoji i rešenje je banalno", rekla je Ćukteraš koja je ponosna na sebe što je uspela da pobedi i poručuje da i drugi mogu da slede njen primer.

"Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama, jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspela da pobedim anksioznost, možete i vi", poručila je pevačica iskreno.

Još fotografija Slavice Ćukteraš pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna