Irfan Mensur se više puta u životu susretao s teškim izazovima kao kada je, na primer, bio prikovan za bolesničku postelju zbog korona virusa. Uznemirujuće vesti stigle su nedavno o njegovoj bivšoj ženi Ljiljani Perović, sa kojom glumac ima sina Filipa.

Ljiljana je pretrpela težak moždani udar i smeštena je u bolnicu za kardiovaskularne bolesti "Sveti Sava" u Beogradu. Medicinski tim je uložio maksimalan napor ne bi li je u prvi mah stabilizovao, a zatim i rehabilitovao, piše Glorija. Sve vreme su pored njene bolničke postelje bili su sin Filip i bivši suprug Irfan.

Uz njihovu pomoć i podršku, Ljiljanino stanje se znatno popravilo, pa je medicinski tim procenio da je kućno lečenje, u ambijentu koji joj prija i koji joj je poznat, najefikasniji način za potpun oporavak.

Nekadašnja manekenka, a zatim i vlasnica modne kuće, Ljilja Perović je bila jedna od najlepših žena u Beogradu.

"Nikada za sebe nisam mislila da sam posebno lepa, ne zato što sam skromna ili što ne vidim dobro, već zbog toga što mislim da je, kada je neko već zgodan i ima pravilne crte lica, sve u životu stvar izbora", govorila je svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna