Vest da su se Srna Lango i Irfan Mensur pomirili,  deset godina nakon razvoda, objavljena je u nekoliko medija prošle nedelje. Tačnije, bio je to samo naslov, a tekstovi su se bavili nagađanjima zbog poruke koju je Srna uputila bivšem mužu.

Bio je rođendan njihovog sina Pavla, a Srna je "pozdravila" Irfana na Instagramu, rečima "Srećan nama, moj beže, 1. 8. dok on zuji po belom svetu."  Odmah su se probudile nade da će idila nekad srećnog para nastaviti.

srna lango 2.jpg
Youtube / RTS Šou program 

Bilo je i razloga za tu veru u eventualni holivudski hepi-end na srpski način, budući da glumica nije štedela lepe reči o Irfanu. Uvek je govorila kako je s njim provela divnih 17 godina braka.

"Irfan je dobar i pažljiv otac, a takav je bio i dok sam bila pored njega. Jedino što nas spaja je sin Pavle. On je naš glavni projekat i sigurna sam da ćemo uvek vredno raditi na njemu. Često se čujem s bivšim mužem", priznala je svojevremeno.

Sa svoje strane, Irfan je o njoj govorio u superlativima, a brak su okončali mirno i tiho. 

Irfan Mensur o Srni Lango i pomirenju
ATA Images/Antonio Ahel 

"Ljudi koji se razvedu ne moraju da se svađaju. Rastanu se i ostanu prijatelji. Nema to veze sa svađom, noževima i krvlju, primitivizmom kojim smo okruženi i raznim ljudima koji od svega stvaraju rijaliti. S bivšim suprugama ostao sam u korektnim odnosima", rekao je glumac, a u izjavi za "Republiku" odbacio ideju o pomirenju sa Srnom. S njom,  kako je istakao, nikada nije bio u svađi, pa, samim tim, i nema potrebe za pomirenjem.

On je danas ponosan što, kako kaže, ostavlja tri čoveka iza sebe. Sina Filipa je dobio sa prvom ženom, popularnom manekenkom Ljiljom Perović, Pavla sa Srnom, a Aleksa je Srnin sin iz prvog braka. "Aleksu delim s njegovim ocem", kaže glumac. "Odgajio sam ga od njegove druge godine. On mu je tata, a ja sam mu ćale."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna