Prijateljstva na estradi prava su retkost, ali ona koja su iskrena uspeju da odole svakakvim iskušenjima. Pevačica Ilda Šaulić priznaje da su godine iskristalisale mnoge odnose u njenom životu, ali i da su brojne ljudi postali deo prošlosti.

"Živimo u nekom vremenu kada se brzo živi, nekako je sve postalo instant i sve se menja. Postalo je vrlo promenjivo sve i prijateljstvo i saradnici, druženja, ma sve je nekako dugačije. Ja imam tu sreću da sam okružena ljudima koje volim i koji su bili u mom životu i pre deset i više godina i danas su tu", rekla je Ilda u emisiji "Pesmom za dušu" i istakla da je sve onako kako treba da bude.

"Ja volim da kažem oni koji su trebali da ostanu, oni su tu. Neki koji više nisu tu oni su se sami sklonili ili je tako život namestio da više nisu deo mog života. To i nije loše toliko", zaključila je pevačica koja je nedavno govorila i o tome kako su nju vaspitavali roditelji.

"Majka je bila jako stroga, ocene su morale da budu sve petice. Ni u čemu nije grešila u vaspitanju, to je pravi put", rekla je Ilda, koja je istakla da je ponosna na majku.

ilda saulic goca.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"Od nas troje fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju. Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sećanje na tatu ne jenjava", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna