Vanja Mijatović i njen suprug Aleksandar Mandžukić u braku su čest meseci, a crkveno venčanje održano je u Dubaiju, u pravoslavnoj crkvi.

"Sve se desilo spontano. Moji mnogo dobri drugari žive i rade u Dubaiju, već godinama nas zovu da dođemo kod njih. Odabrali smo 7. novembar, rođendan mog muža, sve je trebalo da bude iznenađenje, ali zbog silne papirologije na kraju nije bilo. Da smo prvi srpski par koji se venčao tamo saznali smo nakon ceremonije, zaista mi je mnogo drago zbog toga", rekla je pevačica i priznala da postoje momenti kada im ne cvetaju ruže.

"Tu i tamo se posvađamo, kao i svi parovi. Dobro je kad se čovek ponekad sporečka. Oboje smo temperamentni, iako to niko za mene ne bi rekao. Živac sam, ali se za deset minuta smirim i budem kao nova. Bitno je da se posle svađe izvinimo jedno drugom. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen", kaže Vanja, koja smatra da je redovan odlazak kod psihologa ili psihijatra nužan u 21. veku:

"Ljudi imaju predrsasude o tome, ali ja nemam. Moj jedini problem je što nemam vremena da odem, pa tako nisam bila 15 godina kod psihologa. Poslednji put sam bila kod psihologa jer sam bila anksiozna posle saobrajne nesreće koju sam doživela. Psihički sam potonula kada sam ustala i shvatila da ne mogu da podignem ni ručku na slavini. Shvatila sam koliko je sve ozbiljno i pala sam u očaj. Ali, nisam sebi dozvolila da psihički potonem, pa sam odmah počela da vežbam. Dobila sam pohvale od doktora da sam se brzo oporavila", rekla je za "Informer" Vanja i priznala da je suprug pritiska oko potomstva.

Vanja Mijatović se nije venčala
ATA / Antonio Ahel 

"Moj muž zna da ako mi kaže da nešto uradim, to se neće desiti. Ne inatim se, jednostavno sam takva. Nekoliko puta mi je rekao nešto na temu potomstva, u fazonu "nećemo valjda u 50. godini da imamo decu!". Ali, pritisak nije dobar, naročito kada se vrši na nekog ko treba da ostane trudan. Nekad se šalimo na taj račun u smislu "kad će više", ali nas ni njegovi ni moji ne pritiskaju. Više ja kočim, nego moj muž, zato što samo čekam da završim još neke stvari. Mada, treba se prepustiti, pa kad bude Božija volja desiće se. I suprug i ja svakako želimo dete", rekla je pevačica.

Pogledajte još fotografija Vanje Mijatović u galeriji ispod.

Instagram / vanja_mijatovic_vvsr Venčanje u Dubaiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna