Ilda Šaulić priznaje da joj se novogodišnje želje menjaju iz godine u godinu, pogotovo otkada je postala majka. Budući da je prošla kroz teške životne trenutke kada je izgubila oca Šabana, naučila je da još više vrednuje svaki trenutak u godini. 

"Menjaju se umnogome. Kada dobijete dete, više niste sebi prioritet. Menjaju se i okolnosti, ako imate loše godine ili imate vi ili neko vaš zdravstveni problem, onda imate želje koje idu samo ka tome. Naravno da je to uvek prioritet, koliko god to zvučalo stereotipno, da svi budemo zdravi i na okupu. Mi smo prošli kroz porodičnu tragediju, izgubili smo oca, supruga, dedu, nekoga ko je nama bio od izuzetnog značaja, osobu koju smo voleli, na koju smo se svi ugledali. Kada takve stvari proživite, postanete svesni koliko je svaki trenutak dragocen", iskrena je bila pevačica za "Kurir"

U domu u kojem živi sa suprugom Bojanom Vučkovićem i ćerkom Emom odavno vlada praznična atmosfera. 

Ilda Šaulić o željama u 2023 godini
ATA / Antonio Ahel 

"Mnogo volim praznike, jelku okitimo još u novembru. Obožavam to da radim, svake godine je drugačija dekoracija. Sada to radim s ćerkom Emom, ona je jako kreativna, pa unosi svoje ideje. Takođe, novogodišnje praznike nikako ne mogu da zamislim bez darivanja, mnogo volim da poklanjam stvari, uvek kupujem novogodišnje poklone, ne samo porodici već i najbližim prijateljima. To je tradicija. Treća stvar je da ne mogu da zamislim da mi ljudi koje volim nisu u blizini. Evo i ove godine smo namestili da Ema bude sa nama, bar do ponoći, pa posle da ide da spava. Čak i kada sam radila, a ona bila još manja, uvek je uspevala da izdrži da bude tu. Tu je i moj suprug Bojan, nas troje smo uvek na okupu. Posle toga se čujem s mamom, sestrom, bratom i prijateljima", ispričala je Ilda. 

U 2023. godini priželjkuje zdravlje, ljubav i mir. 

"Jedan moj dobar prijatelj zna da kaže da je život kao Jutjub. Nije važan broj pregleda, bitan je trending. Ja sam to od njega pokupila i time se vodim. Želela bih da nam nova godina donese samo dobre stvari, iako nam najavljuju i recesiju i probleme, iako je ceo svet i dalje u haosu, ja i dalje želim da verujem da će neke stvari krenuti nabolje. Ako smo već uspeli na neki način da pobedimo pandemiju, onda se nadam da ćemo pobediti i sve ostalo. Računam da će 2023. doneti mir, to je moja velika želja i da nam svima bude bolja od prethodne", zaključila je za pomenuti list. 

Fotografije Ilde Šaulić sa suprugom Bojanom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna