Ilda Šaulić uvek se rado priseća svog odrastanja. Sa sestrom Sanelom i bratom Mihajlom bila je nerazdvojna, a mama Goca vodila je računa da budu dobri đaci.

"Bila je jako stroga, ocene su morale da budu sve petice. Ni u čemu nije grešila u vaspitanju, to je pravi put", rekla je Ilda, koja je kaže da je ponosna na majku

"Od nas troje fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju. Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sećanje na tatu ne jenjava", zaključila je Ilda, koja je muzikom počela da se bavi u kasnim dvadesetim.

 "Kasno sam krenula profesionalno da se bavim muzikom. Sestra mi je bila velika podrška, spontano je to sve krenulo. Tata je kasnije bio obavešten o tome, pošto nije bio oduševljen u početku. To je već bila neka moja 27-8 godina", priznala je pevačica za "Hype" i dodala:

ilda saulic goca.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"Pa prosto ako je iko imao prava da kaže i da zna kakva je estrada, njegov prvi komentar bio je da estrada nije ista kakva je nekada bila. Poštovale su se neke vrednosti, imao je tu bojazan kako ću ja da se snađem u svemu tome", rekla je ćerka Šabana Šaulića, a onda i progovorila o svojoj naslednici.

"Ćerka ima više afiniteta prema muzici. Više voli da igra i da peva, videćemo šta će joj biti interesantno. Volela bih jako puno, ako ima dara, moju podršku bi svakako imala", kazala je pevačica koja ne krije da brine za ćerku koja je napunila šest godina.

"Deca su izuzetno agresivna, agresivni su i ljudi sa kojima su u nekom bliskom kontaktu. Svašta čujemo i vidimo. Mogu da je informišem onoliko koliko to njene godinice male dozvoljavaju, da ona sa 6 godina može da razume neke takve stvari, sigurno vidi da to nešto nije u redu", rekla je nedavno za "Story" Ilda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna