Da prave stvari dolaze uvek u pravom trenutku dokaz je i Danijela Martinović. Pevačica je težak period nakon raskida od Petra Graša ostavila iza sebe, i uživa u novoj ljubavi sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

"Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smeru. Stvarno sam srećna, nema šta da se doda, niti oduzme", rekla je za hrvatske medije Danijela koja je prokomentrisala i imidž svog dečka.

"Josip ne vozi motocikl već duži niz godina. Rok je njegov način života, a njegov izgled je njemu nešto sasvim prirodno, a i mislim da mu dobro stoji. Kvad vozi jer voli prirodu. Oboje volimo pustolovine kvadom. Ipak, priuštio mi je jednu vožnju na motoru, ali bez previše adrenalina. Više onako turistički. Oprezan je", rekla je za "24 sata.hr" pevačica koja je upoznala Josipovu ćerku.

"Josipova ćerka je jedna divna devojka koja studira likovnu umetnost i grafički dizajn u inostranstvu. Talentovana je i verujem da je pred njom međunarodna karijera", otkrila je za pomenuti medij. 

Pogledajte još fotografija Danijele Martinović u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna