Nakon raskida veze sa Petrom Grašom, sa kojim je provela više od dve decenije, Danijela Martinović ponovo je srećna i ispunjena na emotivnom polju.

Plavokosa pevačica već nekoliko meseci uživa u vezi sa zagrebačkim inspektorom Josipom Plavićem, kog je upoznala kad je policiji prijavila krađu identiteta na internetu. Ubrzo su, razgovarajući, shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog i rodila se ljubav, a Danijela je sada otkrila više detalja o svom novom izabraniku.

"I Josip i ja smejemo se od trenutka kad smo se upoznali. Ni on ni ja nismo očekivali Amorove strelice, pogodile su nas iz zasede", priznala je za "24sata.hr".

Mnogi su komentarisali da Josip izgleda "opasno", pa se Danijela osvrnula i na njegov imidž.

"Josip ne vozi motocikl već duži niz godina. Rok je njegov način života, a njegov izgled je njemu nešto sasvim prirodno, a i mislim da mu dobro stoji. Kvad vozi jer voli prirodu. Oboje volimo pustolovine kvadom. Ipak, priuštio mi je jednu vožnju na motoru, ali bez previše adrenalina. Više onako turistički. Oprezan je", rekla je ona.

Josip iz prethodnog braka ima ćerku, koju je Danijela imala priliku da upozna, i za nju ima samo reči hvale.

danijela martinovic petar graso ljubav
Youtube/Printscreen/ Index Video 

"Josipova ćerka je jedna divna devojka koja studira likovnu umetnost i grafički dizajn u inostranstvu. Talentovana je i verujem da je pred njom međunarodna karijera", otkrila je za pomenuti medij.

Podsetimo, ovo je prvi izabranik kog je Danijela predstavila javnosti nakon raskida sa Petrom Grašom, koji je danas u braku sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio ćerku Albu.

Još fotografija Danijele Martinović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna