Otkako se pojavila u "Zvezdama Granda" Milena Ćeranić je privlačila pažnju zbog dešavanja u privatnom životu. Na početku karijere započela je vezu s kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali ubrzo su se razišli. Nakon toga se pisalo da je u vezi sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem što je ona tada demantovala. Međutim, sada je rešila da otkrije istinu.

"Volela sam zauzetog muškarca, prvo sam rekla da sam volela oženjenog, ali je bio zauzet muškarac. Sve se to dešava, ne znam odakle ta osuđivanja, ko da vi niste, svi smo makar jednom ili makar potajno negde voleli zauzete. Ali super je kada izađeš iz toga i kada niko ne bude povređen. To je iskustvo više i pravite boljim čovekom", rekla je za "Republiku" Milena.

Sportista je ostao u braku, a Milena nije emotivne partnere predstavljala javnosti.

"Znaš šta, ja sam ti onaj klasik koji veruje u ljubav i sve što se tiče toga. Kad se budi našao pravi drugi, prijatelj, taj ludi kamen, sad kao moram da se udam... Što moraš da se udaš da bi ti bilo mnogo lepo? Mene može da oženi neko samo na prevaru", rekla je Milena za "Premijeru" i naglasila da bi potencijalni mladoženja bio u velikom problemu.

"Da, da kaže da idemo da se venčamo, ja odem, a da i ne znam šta sam uradila u tom trenutku. A sad kao organizacija, svadba, joj... Taj čovek bi bio u ozbiljnom problemu, majke mi, i svi oko mene. Svi bi otkazali svemu, problematična sam, ili da samo dignem ruke potpuno i da se apsolutno ne interesujem za svoju svadbu", rekla je Ćeranićeva.

Pogledajte još fotografije Milene Ćeranić u galeriji ispod.

Instagram / ceranicmilena Milena Ćeranić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna