Petar Grašo je već gotovo godinu dana u braku sa Hanom Huljić sa kojom ima sedmomesečnu ćerku Albu, a mnoge još uvek zanima zašto je okončana njegova veza sa Danijelom Martinović.

Naime, pevač je sa koleginicom proveo pune 24 godine, a odmah nakon raskida uplovio je u vezi sa ćerkom Tončija Huljića. O raskidu nisu javno govorili, a ubrzo posle Grašovog venčanja, otkriveno je da raskid uopšte nije inicirao on. "Zašto žalite Danijelu, ona je ostavila Petra", napisao je na Instagramu kum popularnog pevača, Dino Rađa.

U kakvom je odnosu sa bivšom Grašo je sada otkrio bez ustezanja.

"Ja nisam ni s kim u svađi. Uvek smo mi u dobrim odnosima", poručio je za Story.hr prevač .

Danijela Graša nije komentarisala ali je pre nekoliko godina otvoreno govorila o svojoj želji da se ostvari kao majka.

"Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine. Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći da budem srećna iako se to nikad ne dogodi", rekla je ona tada za hrvatske medije.

Još fotografija Danijele Martinović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna