Ilda Šaulić (44) ove godine obeležiće sedmu godišnjicu braka sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima ćerku Emu, a pre nego što je počela njena ljubavna priča sa sadašnjim mužem, pevačica je bila u dugogodišnjoj vezi koja je umalo rezultirala brakom.

Reč je o biznismenu koji je od nje stariji 30 godina, a sa kojim je Ilda počela da se zabavlja u svojim ranim dvadesetim, a zajedno su bili 15 godina.

"Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života", govorila je tada Ilda, koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Bivši dečko Ilde Šaulić
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon raskida je istakla da je to bila ljubav na prvi pogled, da su bili na korak do braka, ali da su posle kraha ipak ostali u dobrim odnosima.

"Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika", otkrila je posle raskida pevačica, a kao razlog raskida te veze navela je da se jednostavno umorila od čekanja.

Bojan Vučković, sadašnji Ildin suprug, od nje je stariji osam godina, a njih dvoje poznavali su se još od detinjstva. Godinama se nisu videli, a onda su jednom prilikom otišli na prijateljsku kafu, iz koje se rodila ljubav.

ilda saulic i bojan vuckovic 5
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina", rekla je Ilda svojevremeno za "Glossy". 

Još fotografija Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna