Ilda Šaulić i njen suprug Bojan, sa kojim ima ćerku Emu, poznavali su se celog života, ali su tek u zrelim godinama otpočeli ljubavnu vezu. Naime, njihove porodice su se družile, ali u tom periodu Ilda nije razmišljala o ljubavi sa Bojanom jer je od nje stariji osam godina, što je u tom životnom dobu predstavljalo veliku razliku.

"Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela (Ildina sestra, prim. aut.), Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Ilda je otkrila i da su njen pokojni otac Šaban Šaulić i Bojanov otac bili veoma dobri prijatelji.

"Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili", rekla je Ilda jednom prilikom.

Ljubavna priča Ilde Šaulić i njenog muža Bojana
Instagram / ildasaulic 

Ilda i Bojan godinama se nisu videli, a onda su jednom prilikom otišli na prijateljsku kafu, iz koje se rodila ljubav.

"Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina", rekla je Ilda svojevremeno za "Glossy".

Ljubavna priča Ilde Šaulić i njenog muža Bojana
ATA Images/Antonio Ahel 

Ilda i Bojan venčali su se 2. septembra 2016. godine na tajnoj i intimnoj ceremoniji u jednom beogradskom restoranu. O svadbi nisu želeli da govore za medije, a venčanju su prisutvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Ilda je tada bila u devetom mesecu trudnoće, a ćerkica Ema rodila im se nešto više od dve nedelje nakon venčanja, 21. septembra te godine.

Još fotografija Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna