Pored supruga Bojana, Ilda Šaulić veliku pomoć u odgajanju naslednice ima i od svoje majke Gordane Šaulić.

"Moja mama stalno priča da je u mladosti bila nestašna baš poput moje Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom", ispričala je pevačica za "Story", pa priznala da je u njihovom domu ona preuzela ulogu "lošeg policajca".

"Baš pre neki dan, jedan moj prijatelj joj je rekao da bude dobra zato što će joj sada doći tata, kad ona kaže 'Ma tata je super, mama je opasna' (smeh). Ja sam ta koja brani, a tata poklekne", rekla je Ilda.

Iako je Ema, koja će ove godine proslaviti 6. rođendan, bila dugo željeno i čekano dete, mama Ilda kaže da ne može uvek sve da bude po njenom i da određena pravila u domu moraju da se poštuju.

Ilda Šaulić stroga prema ćerki
ATA Images/Antonio Ahel 

"Mora neko da bude stroži i da brani nešto. Svi hoćemo da joj učinimo, dugo smo je čekali i radosno dočekali, sve to ima svoje, ali ne može uvek da bude po njenom i moraju da se poštuju roditelji", objasnila je pevačica za pomenuti magazin.

Ilda će sa porodicom ove godine leto provesti u Americi, gde najmlađe podučava tenis.

"Baš nemam prostora za odmor, tako da će ovo leto biti radno i u znaku sportskih aktivnosti i mojih nastupa tokom vikenda. Ema će ići sa mnom u Ameriku jer joj je tamo baš zanimljivo sa drugom decom u kampovima", zaključila je Ilda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna