Olga Odanović uživa u svom poslu, ali priznaje da on nosi određene izazove zbog kojih je više puta pomišljala da "digne ruke" od glume.

"Kako da ne, ja sam pet puta rekla da ću da napustim glumu. To dovoljno govori. Kada želite ovim poslom da se bavite na jedan ozbiljan način, gluma izuskuje mnogo strpljenja i mnogo odricanja, neprospavanih noći. Meni kada dođe neki zadatak, noćima ne mogu da zaspim, vrte mi se rečenice po glavi, pa da li ću ovako ili ne. Specifičan je to posao, ali je velika privilegija biti glumac", rekla je za "Blic" glumica, koja se često savetuje sa suprugom, poznatim glumcem Draganom Petrovićem Peletom, sa kojim ima ćerku Lenku i sina Jakova.

"Strašno cenim mišljenje mog supruga, jer je on zaista iskren. Jako je direktan i da vam konkretan predlog kako to da bude bolje. Vi nemate vajde ako vas neko stalno hvali i priča kako ste bili fantastični. Uvek je to treće oko važno, da vam kaže iskreno. Zaista poštujem mišljenja mojih kolega kada dođu i kažu: 'E ipak nemoj ovako, pazi'. To je zaista važno", iskrena je Olga, koja još ne razmišlja o odlasku u penziju.

Olga Odanović htela da napusti glumu
Printscreen / Instagram / srpski.glumci 

"Nema penzije, ja samo govorim: 'Dokle god budem imala radosti da dođem i dokle god je u meni radost igre i ta vrsta motivacije da se radujem svom poslu, neću prestati'", objasnila je.

Olga je priznala i da je kolege uglavnom ne shvataju ozbiljno kada je ljuta i da joj se tada često smeju.ž

"To od umora dođe, pa vam padne klapna, što bi se reklo. Smešno je kada poludim. Oni se smeju, kažu: 'Olga ti stvarno nisi normalna'. Uhvati me to nešto, minut do dva traje. Oni to uopšte ne doživljavaju ozbiljno, a ja ozbiljno pričam. To je valjda komedija koja je ušla u mene. Kada ste najozbiljniji tada ste najkomičniji i onda vam se ljudi smeju", rekla je glumica za pomenuti medij.

Još fotografija Olge Odanović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / K1, Kurir / Damir Dervišagić Olga Odanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna