Princ Hari još uvek nije otkrio da li dolazi na krunisanje svog oca, kralja Čarlsa 6. maja, ali jutros je iznenada doputovao u London. Njegova poseta iznenadila je mnoge, ali bila je neodložna. Naime, on je došao na sud zbog tužbe izdavaču koji je nezakonito prikupljao informacije.

Princ Hari priredio je Britancima pravo iznenađenje, u potpunoj tajnosti doputovao je u London, gde je išao na suđenje. Prema fotografijama koje su nastale ispred sudnice, Hari je bio dobro raspoložen, Megan Markl i deca nisu došli sa njim.

Nije poznato da slu članovi kraljevske porodice bili upoznati sa tim da Hari treba da dođe, i da li je planiran susret sa princem Vilijamom i kraljem Čarlsom.

Pronađeno staro pismo kralja Čarlsa
Profimedia 

Istovremeno, jedan anonimni kraljevski izvor je rekao za "The Sun" kako su u toku intenzivni pregovori kojima se odlučuje da li će Hari i Megan doći na krunisanje.

"Palata se svim silama trudi što pre da zaključi pregovore jer moraju da utvrde čitav protokol. Svako odugovlačenje može da odvede u haos. Moguće je da dogovora ne dođe, pa Hari i Megan i neće biti prisutni. S obzirom na to da palata nema kontrolu nad njihovom odlukom, u toku je organizacija dva rasporeda: jedan u kojem su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisutni krunisanju i drugi u kojem ih nema", otkrio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna