Dragiša Gudelj, fudbaler i mlađi brat srpskog fudbalskog reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio se na terenu tokom utakmice između Kordobe, za koju nastupa, i Rasing Ferola.

Utakmica je prekinuta u 11. minutu, a Dragiša je, kako su naveli iz kluba, neko vreme bio u srčanom zastoju, ali je sa stadiona u bolnicu otišao svestan.

Ovim povodom sada se oglasio i Nemanja Gudelj, zahvalio se svima koji su brinuli o zdravstvenom stanju njegovog brata, te naveo da se on oporavlja i da je sada ponovo na nogama.

"Želim da izrazim najiskreniju zahvalnost, u svoje i ime svoje porodice, na ukazanoj brizi za Dragišino zdravstveno stanje. Srce mog brata nastavlja da kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe FK Kordoba, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Fran Plaze, uz pomoć Los Anđelesa de la Noče, kao i doktorke Veronike Aroho i kardiologa Hose Marija Segure, ne zaboravljajući tretman svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Reina Sofija u Kordobi. Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja, da ljubav Dragiše prema vama bude još veća. Pravi ratnik je već na nogama! Jer nikad ne odustaje! Hvala vam", poručio je Nemanja Gudelj.

Nemanja Gudelj uskoro će proslaviti godišnjicu veze sa pevačicom Anastasijom Ražnatović, koja je veoma bliska sa njegovom porodicom, a posebno sa Dragišom.

Fotografije Anastasije i Dragiše Gudelja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / raznatovicanastasija Obožavaoci mlade pevačice zbunjeni novim slikama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna