Razvod ume da bude bolan, a posebno kada je povod preljuba, a to je dokazala i planetarno popularna pevačica Šakira. Teško je podnela to što je nakon 12 godina ljubavi ostavljena zbog druge žene -Žerar Pike je uplovio u vezu sa Klarom Čijaom, studentkinjom koja je bila deo njegovog tima za odnose sa javnošću, a Kolumbijka nije krila da joj je srce slomljeno. Kao prava umetnica bol je pretočila u muziku, a njena dva hita koja je posvetila bivšem postali su popularni za jako kratko vreme.

Šakiri se emotivni lom dogodio dok je brinula za očevo zdravlje, a kako nesreća nikad ne ide sama i njena majka je hitno hospitalizovana zbog ugruška u nozi. Zbog svega Šakirala je morala da odloži za jun preseljenje u Majami sa sinovima.

Pike objavio fotografiju sa devojkom
Instagram/Gerard Pique 

Portal OK Diario kaže da bi sada mogla da ima još jedan razlog da ubrza preseljenje u Majami, i to zbog tajanstvenog čoveka kog je upoznala pre nekoliko meseci.

"Čini se da je kolumbijska pevačica pronašla novu ljubav s tajanstvenim muškarcem kojeg je navodno upoznala u Majamiju i s kojim je u kontaktu četiri meseca", piše OK Diario.

Šakira zasad nije ništa komentarisala, a nije se oglasio ni njen medijski predstavnik, dok je prošli put glasine demantovala.

"Iz poštovanja prema mojoj deci i ranjivom trenutku kroz koji prolaze, molim medije da prestanu sa nagađanjima. Nemam partnera niti iluzuje da će mi srce biti ponovo ispunjeno ljubavlju. Nema ničeg osim moje potpune posvećenosti deci i njihovoj dobrobiti", bila je kategorična Šakira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna