Miodrag Radonjić ostvario je brojne zapažene uloge u pozorištu, na filmu i na televiziji, a mnogi se slažu da ga je proslavio lik Baće u filmu i seriji "Južni vetar". Glumac priznaje da sa Baćom nema nikakvih sličnosti, osim želje za velikom porodicom.

"Voleo bih da imam mnogo dece. Svoj intimni život čuvam za sebe i nisam neko ko mnogo priča o tome u javnosti", rekao je jednom prilikom za "Hit Informer" Miodrag, koji je sa izabranicom Milicom Mikić krajem 2020. godine dobio sina Savu.

miodrag radonjic milica mikic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Glumac je odrastao sa roditeljima, bratom Markom, bakom i dekom, a detinjstvo je proveo delom u Zemunu, a delom na Konjarniku.

"Moj stariji brat Marko i ja rođeni smo u Zemunu. Razlika između nas dvojice je svega 14 meseci, on je rođen 1988. godine, a ja 1989. Majka Branka i otac Nenad, baka, deka i nas dvojica jedno vreme smo živeli u porodičnoj kući. Kasnije smo se 1993. godine preselili na Konjarnik", pričao je mladi umetnik, koji dobro pamti devedesete godine prošlog veka i odrastanje u nemaštini.

"Sećam se da smo brat i ja od roditelja dobijali dva dinara. To je bilo dovoljno da kupimo kiflu i jogurt. Uzimali smo kiflu i unutra je punili majonezom, senfom i kečapom, da ne bude baš skroz prazna. Nije bilo pečenice i kačkavalja. Tada se od mojih vršnjaka niko nije izdvajao, svi smo bili u istoj situaciji. Niko nije nosio skuplje patike od drugih, već smo svi živeli u iluziji da je sve to tako normalno", ispričao je Miodrag.

Još fotografija glumčeve izabranice Milice možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / radonjicmiodrag, Instagram / milicamikic_ Lepa Milica je supruga popularnog glumca Miodraga Radonjića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna