Dženifer Aniston objavila je na Instagramu tužnu vest. Njen otac Džon Entoni Aniston preminuo je u petak u 89. godini života. Glumica se od oca oprostila zajedničkim fotografijama i emotivnim rečima, i istakla da je on preminuo na poseban dan.

"Dragi...⁣ Džon Entoni Aniston. Bio si jedan od najlepših ljudi koje sam ikada poznavala. Tako sam vam zahvalna što si se vinuo u nebesa u miru - i bez boli. I to 11. 11. ni manje ni više!

Uvek si imao savršen tajming. Taj će broj sada zauvek imati još veće značenje za mene. Voleću te do kraja vremena. Ne zaboravi da me nekad posetiš", napisala je Dženifer.

Numerolozi smatraju da je 11.11 poseban dan. Tada su na snazi pozitivne promene, pojačane emocije, vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima. 

Otac Dženifer Aniston bio je poznati američki glumac grčkog porekla. Njegova najpoznatija ulozi u seriji "Days of Our Lives", koju je igrao od 1985, donela mu je nominaciju za nagradu "Daytime Emmy". Dobio je nagradu "Daytime Emmy" za životno delo ove godine.

Dženifer je nedavno prvi put progovorila i o mučnoj borbi za potomstvo koju je godinama vodila. 

"Pokušavala sam da ostanem trudna i to je za mene zaista bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine špekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna", rekla je nikad iskrenija Dženifer Aniston, dodajući kako žali što joj niko nije savetovao da u mlađim godinama zamrzne svoje jajne ćelije. Danas je, kaže, svesna da nikada neće imati dete.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!