Vesna Zmijanac oporavlja se nakon operacije koju je imala pre 15 dana. Miruje, uzima lekove a duhom nije klonula. 

 "Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još jednom dokazala da je jača od svega što može da je zadesi", ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je pevačica i drugim pacijentima na odeljenju kardiohirurgije podizala elan.

"Kada je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Lekari su najpre pokušali da joj ugrade stent, ali u tome nisu uspeli. Nakon nedelju dana, ponovo su je operisali i tom prilikom ugradili čak tri bajpasa. Operacija je izvršena 9. marta, a nakon deset dana od poslednje intervencije, ona je otpuštena na kućno lečenje i u dobrom opštem stanju", ispričao je izvor za i istakao da je Vesna i pre i nakon operativnog zahvata bila puna duha i pozitivne energije.

"Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: 'Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu'. S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah", otkrio je izvor za Alo!

Vesna je potpuno promenila način ishrane - više ne jede masnu i začinjenu hranu.

"Odlučila je da potpuno promeni život, pre svega ishranu. Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane", rekao je za "Kurir" izvor i istakao da će pevačica nakon kontrole da boravi na Bukulji.

vesna-zmijanac-nikolija-jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna